sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Sunnuntaita

Tänään onkin yllättäen täysin vapaata töistä! Himoksessa oli ollut yöllä tulipalo mökissä mikä piti tänään laittaa kuntoon huomenna tuleville asiakkaille, harmi!
Aamu otettiin lokoisasti. Herätys tosin on meillä aina viimeistään viideltä, arjen rytmi kun vaan menee niin..no, aamulenkin jälkeen painuttiin takaisin pehkuihin.
Ilma kun alkoi kirkastumaan lähdimme metsäretkelle. Pakkasta tosin oli noin -20, mutta tunti metsäpoluilla oli meille kaikille sopiva lenkki. Olimme heti aamusta laittaneet leivinuuniin tulet, joten kun saavuimme kotiin oli uuni valmiina odottamassa Yrjölänpuuroa. Siitä vaan tuntuu leivinuunissa tulevan paremman oloista kuin sähköuunissa.. Teemme puuroa kahdenpäivän välein viidenlitran astian, joten pakastamiseen ei ole tarvetta.
On tuo Yrjölänpuuro oiva keksintö, koirien vatsat pysyvät loistavassa kunnossa ja ravitsevaakin näyttää olevan..edullisuudesta ja helppotekoisuudestakin isot plussat! Vielä kun sitä viitsisi itsekin syödä, no joo..
Dietillä olen mutta en sentäs niin kovalla! Toisaalta eipä tekis ruokaa niin paljon mieli..
Nyt onkin koirakaverit päikkäreillä ja tuhisevat tyytyväisinä, voisko hetki olla ihanampi, kaikilla hyvä olo!
Illaksi on tiedossa lumitöitä ja Quella onkin siinä kiva kaveri. Veljekset seuraavatkin touhuja suljettujen ovien takana tarhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti