maanantai 15. helmikuuta 2010

Possunkorvat

Viikonloppu tuli vietettyä ja ihan kotosalla. Lauman johtaja on taas hurahtanut hiihtoon, viimein kun ilmatkin alkoivat ulkoilua suosimaan. Koiruudet elelevät sopuisasti laumassaan, mitä nyt välillä on ilmassa pientä paikan hakua poikien kesken! Pomo on alkanut pitämään ruokakupistaan poikkeuksellisen terhakkaasti huolta ja jopa Napo kunnioittaa Pomon hurjalta kuulostavaa murinaa. Muutenkin poikien kesken on aistittavissa pientä jännitteisyyttä. Vielä ei suurempia tappeluita kuitenkaan ole ollut.
 

Ruokavalio on koirilla hyvin "yksipuolista" mutta sitäkin terveellisempää. Eukanuban nappuloiden, yrjölänpuuron ja raejuuston lisäksi ei juuri muita herkkuja syötellä. Syynä lähinnä halu pitää koirien vatsat kunnossa.
Joskus Napon kanssa elellessä tuli hieman sooloiltua ruokavaliossa ja siitä seurasi usein ripulia ym. harmia.
Nyt kuitenkin otin riskin ja annoin kaikille possunkorvat. Nehän kelpasivat kovastikin. Isot korvat oli puolessa tunnissa menneet snautsereiden vatsaan. Pienellä pelolla odottelin mitä on vastassa kun töistä palaan kotiin, mutta kenellekkään ei moisista korvista tullut mitään vaivaa. Hyvä niin. Pistän kuvan Quellasta syömässä possunkorvaa. Se pitikin nauttia omassa rauhassa sohvan suojissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti