lauantai 27. marraskuuta 2010

Viimeinkin:))

Pitkään on ollut blogissamme hiljaiseloa.. Yhtenä syynä oli sivustossa oleva vikatila. Taustaväri oli hävinnyt ja keskelle sivua oli ilmestynyt outo kuvaohjelmasta ilmoittava laatikko.

Sanna, joka on blogini luomisessa joskus aikoinaa auttanut kävi vikatilan keskiviikkona korjaamassa..vielä tässäkin suuret kiitoksemme!!

Edellisestä snautrerilauman päivityksestä on kulunut reilusti kaksi kuukautta. Silloin tilanne oli huolestuttava ja erittäin surullinen. Pomon ja Napon keskenäiset kähinät olivat sietämättömiä ja
teimme jo päätöstä Pomon luopumisesta.

Pomo ilmeisesti vaistosi tilateen vakavuuden..voi kuulostaa naivilta, mutta sen käytös muuttui silminnähden. Tässä bloggauksen välissä, itseasiassa tälläviikolla oli tappelutilanne lähellä, mutta pääsin
väliin ja irroittamaan Pomon Naposta.
Olen oppinut "lukemaan" tilanteita missä riita on lähellä. Napo on edelleen lauman johtaja, Piken jälkeen luonnollisesti:) Tätä asetelmaa laumanjohtajana minun tarvitsee koirien kanssa touhuillessa tukea..
Eli Pomo pysyy kotona ja yritämme selvitä poikienvälisistä kähinöistä ilman isompia vaurioita.

Elämä täällä Jämsänkoskella on arkisten rutiineiden siivittämää. Päivän kohokohdaksi on muodostunut
päivittäinen iltapäivisin tehtävä metsälenkki. Kaikki saamme juosta metsässä vapaina noin seitsemän kilometrin lenkin..luntakin on poluille tullut, mutta säännöllisesti käymällä, saamme polun pysymään läpi koko talven..

Eilen meillä oli lenkkiseurana Napon tyttöystävä, Dina ja hänen emäntänsä Outi:) Jälleennäkemisen riemu oli hellyyttävää Dinan ja Napon välillä.. Dina on lähes päivälleen saman ikäinen kuin Napo ja koirien "nuoruudessa" ne saivat olla usein yhdessä.. Pelkkä Dinan nimen mainitseminen saa Napon pois tolaltaan!

Saimme pihaamme koiratarhan kupeeseen hienon koirien kopin. Tampereelta pappa jälleen kerran halusi tehdä elämämme vieläkin mukavammaksi!!

Laitan oheen muutaman kuvan mitä kotosalla on viimeaikoina otettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti